Yleinen

Hair style

21.09.2011, danthe

Heipparallaaallaa. Nyt tulee jotain muuta jännittävän kotkuttavaa kuin hiukset!

Nyt sinun ei tarvitse lukea tässä artikkelissa ihmisoikeutta. Se on kyllä pääosin pääaiheena täällä, mutta kirjoittelen muutakin. Esimerkiksi nyt hiuksista. Kohta ensi viikolla on kampaaja varattuna, ja uusi hius tyyli pitäisi löytyä. Omistan tällä hetkellä pitkät, paljon yli olkapäiden ruskeat kiharat hiukset. Ne ovat olleet minulla ainakin rippikoulusta asti, joten nyt hieman muuntelua kiitos!

Haluaisin vaaleammat ja lyhyemmät. Mistään ei oikein löydy sellaisia hiuksia mistä haaveilisin. Edestä olisi jätetty pidemmäksi kuin takaa. Takaa olisi leikattu siisti kerroksittain, ja taka hiukset jätettäisiin hieman ennen olkapäitä. Eli rutkasti lyhyentäisin. Välillä tulee sellaisia päiviä, etten varmaa leikkaa lyhyemmiksi,  mutta kun urheilen paljon lyhyet hiukset ovat helposti kivemmat ja käytännöllisemmät.

Mutta mutta…Tässä olisi pari ehdotusta, kommentoikaa mikä olisi paras vaihtoehto. En ikävä kyllä saa omistani hiuksistani  tänne mitään kuvia, kun oman koneen netti ei toimi. Mutta toivottavasti saatte selityksestäni selvää. Olen niin huono selittäjä, ja kampaajallakin se on huomattu.

Mutta joo….

äh ja pöh, kone ei suostunut liittämään tähän niitä kuvia ; (( Joten sitten kun taas kotona olen yritän muistaa laittaa suosikkini tänne, mutta viimeistään kun on ne uudet hiukset : )

Terkkuja ja todella todella hyvää syksyä kaikille!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *