Yleinen

Usko taruolentoihin

20.10.2011, danthe

Jos Aatami ja Eeva on luonnut maailman, vai oliko se nyt Jumala, mutta samaa asiaa ne kuitenkin käsittelevät. Jokatapuksessa, luomiskertomuksessa kerrotaan myös Enkeleistä. Uskotteko?

Pienenä lapsena aina toivottiin oma suojelusenkeli, jos uskoo ja on herkkä saatta yhden kertomuksen mukaan nähdäkkin. Ei varsinaisesti mutta jonkin varjon, tai näkykuvan. Itse olen joskus nähnty tuollaisia varjoja, olin silloin tosin pieni ja minulla oli/on todella hyvä mielikuvitus. Varjot saattaoivat olla enkeleitä, tai pimeyden puolella liikkuvia ”varjoja.” Todellisuudessa jos otetaan järjellä, se oli jonkun liikkuvan puskan tai puun varjo. Pienet uskovat kaikkiin. Enkeleihin. Itse olen vasta muutama vuosi sitten alkanut uskoa noihin kummajaisiin, jotka eivät ole ihmisiä, vaan jotain muita.

Enkelit ovat myös hyvin pahoja, ryöstävät ihmisen ruumitaa ja ottavat sen itselleen. Ne ovat myös suojelutahtoisia, valitsevat jonkin ihmisen joka on kuolemaisillaan ja rakastuu häneen. Haluaa suojella häntä, ja silti pysyä piilossa. Niitä ei näy ihmisten keskuudessa, ehkä heitä pelottaa? Tämä on niin outoa asiaa, jotkut saattavat nauraa tekstille. ”Hahhaa, ei tolla järkeä ole.” mutta tämähän on vain yksi artikkeli muiden satojen miljoonien tuhansien joukosta. On oma asia uskotteko te taruolentoihin vai ette.

Lisää tietoa löydät:

http://www.nic.fi/~jlindell/enkeli.htm


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *