Yleinen

Hei maailma!

16.09.2011, danthe

Hei Maailman kaikki bloggaajat!

Sitä sun tätä, kaikkea muuta mutta silti luettavaa.

Olen uusi. Aivan. Uusi täällä sadan tuhansie, tai satojen joukossa. Olen uusi, joka aloittaa uuden alun täällä blogissa. Uudessa blogissa. Aivan kuten uusi oppilas aloittaisi uudessa koulussa. Sielä on kaikki uutta. Uudet opettajat, koulu ja oppilaat. Uusi miettii miten minä tulen pärjäilemään uudessa koulussa, myös minä mietin miten pärjään uudessa blogissa. Uudet kirjoitukset, kuvat ja muistiinpanot. Kaikki omasta päästä keksittyjä!

Hei!

Olen Espoolainen nuori nainen, iältäni 17-20 väliltä. Olen hyvin varovainen omien tietojeni kanssa, sillä en halua kenenkään bedofiilien soittavan. Se ei ole kivaa, siksi olen varovainen. Suokaa anteeksi niille jotka haluavat tietää heti kaikki uudet blogilaiset, mutta kunhan ensin tutustumme sitten saatan ehkä antaa jotain tietojani. Bidemmittä puheista, harrastuksiini kuuluu kirjoittaminen, kuvaaminen, teatteri, jooga, lenkkeily, uiminen, piirtäminen,lukeminen ja ratsastus. Siinä taisi tulla monta asiaa jota tykkään tehdä. Ratsastan kaksi kertaa viikossa, omalla vuokrahevosellani. Tässä kyytiä odotellasani tallille päätin kirjoittaa blogin, koska on niin paljon ajateltavaa josta voisi kertoa muille.

Siinä siis tiedot minusta mitä jaan nyt enkä tulevaisuudessa. Rakastan laulaa, vaikka itselläni on aivan surkea ääni. Nyt tiedän, että ehdotatte laulutunneille menoja, se on käynyt mielessä jo pitkäänkin, ja aijon joskus joulun jälkeen aloittaa musiikkiteatterin jossa saa musiikkia ja teatteria samassa paketissa. Mutta nyt minä toivotan teille oikein hyvää illan jatkoa, sillä minä alan hiippailemaan koneelta pois.


2 vastausta

  1. danthe sanoo:

    okei, toivottavasti osaan laittaa linkkisi 😀 Ja kiitos kehuista.

  2. danthe sanoo:

    hmm.. Kuulostaa hyvältä. Kun vasta näin aloitteliua olen, minne minun pitäisi se sinun blogisi sivullani lisätä? :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *